Hogy ne kelljen lefordítanotok, mit ír (Google, mostanában egész jól fordít, legalábbis érthetően):
"Sajnos még nem találtuk azokat a kritériumokat, amelyek alapján a BigPoint elválasztotta a BAN-okat, de tudom, hogy az FH-ba történő bejelentkezés és az automatikus üzemmódnak az egész gazdaság kezelésére való bekapcsolása nem okoz BAN-t, de néhány órára hagyása most veszélyes, tehát a bot használata 2-3-szor naponta 10-15 percig nem akadályozza meg a gazdaságot, ebben az időben a piaci ajánlatok felsorolása is megtörténik, az áruk transzferét a gazdaságok között még nem ellenőrizték, ám ezt óvatosan javaslom, azaz azt nem javasolom, hogy tízszer adjon át 100 csomagot 9,999 darab 0,01-re. $
amint tudunk valamit, határozottan megírunk. Ezenkívül a Google Fordító lefordítja az Ön bejegyzéseit oly módon, hogy probléma merül fel arra, hogy kitaláljuk, mi folyik, ha lehetséges, megpróbáljuk angolul írni."
Azt hittem, a mi szép nyelvünk miatt nem is jönnek ide a lengyelek

Az a baj ezzel, hogy ha valaki online volt a szkript futtatásakor, az mind áldozattá vált. Meg az is, aki nem, de az online-ok biztosan. És mivel nem tudjuk, mikor futtatják a szkriptet, így veszélyes használni.
Alex:
A bot zseniális funkciója az, hogy be tudod sorolni pl. a piacon azt, hogy ár szerint, árnövekvés szerint, darabszám szerint, a tenyészállatokat szint szerint, fajta szerint, stb. sorolja be (ha esetleg más nem tudná, a kezdőoszlopra kell kattintani).
Ez hiányzik nekem a legjobban. Ilyet a BP teljesen együgyű rendszere nem tud, bár az is javult az évek alatt.
És persze, nem merek átadni egyik farmról a másikra, mert ahhoz kettőre kellene belépnem, és félek. Egyiket sem akarom elveszíteni.