Nie zauważyłem by przeszkadzało to w działaniu więc nic pilnego, tylko takie obserwacje mam.01.12.2018 00:01:02
01.12.2018 05:21:17
30.11.2018 19:55:20
30.11.2018 22:22:00
30.11.2018 23:40:50
Informacje: Poświęć chwilę czasu i odwiedź swój profil aby wybrać flagę.
godzina zbioru
-
godzina zbioru
w ruryce "godzina zbioru" podczas sortowania ustawia tylko po godzinie, a przy zmianie miesiąca jak np dziś nie jest to prawidłowe:
- Harnaś®™©
- Kontakt:
Re: godzina zbioru
dziekuje, tego nie zauwazylismy ale po kontakcie z programista postaraam sie udzielic wyjasnienia lib podac jakies info, podejrzewam, ze moze na to miec wplyw to, ze po angielsku jak i po amerykansku data jest przedstawiana zupelnie inaczej niz u nas a mianowocie miesiac, dzien, rok lub rok, dzien, miesiac
Darymny futer
- Harnaś®™©
- Kontakt:
Witaj, miałem rację, choć nie do końca, wychodzi na to, ze masz ustawiony inny format wyswietlania daty. Jeżeli ustawisz w komputerze format daty w formie RRRR-MM-DD lub RR-MM-DD będziesz miał to ułożone tak jka byś chciał, ja w swoim systemie mam właśnie takie formatowanie i mi pokazuje w kolejności rok-miesiąc-dzień i mam ułożone tak jak powinno być wiec proponowałbym poszukać w ustawieniach Twojego sprzętu, podpowiedź tutaj:
wykonaj jak na obrazku klik
najprawdopodobniej Twoje ustawienia wyglądają tak: klik
a powinny tak: klik
wykonaj jak na obrazku klik
najprawdopodobniej Twoje ustawienia wyglądają tak: klik
a powinny tak: klik
Darymny futer
-
Dzięki za szybką reakcję, sprawdzę przy kolejnym przełomie miesiąca.
Dla mnie nie jest naturalnym wyświetlanie rok miesiąc dzień, ale dla sortowania może pomóc.
Dla mnie nie jest naturalnym wyświetlanie rok miesiąc dzień, ale dla sortowania może pomóc.
- Harnaś®™©
- Kontakt:
pamiętaj jednak żeby krótka data była w formacie RR-MM-DD lub RRRR-MM-DD ponieważ helper pobiera konfiguracje daty z Twojego komputera.
Oczywiście można by to wymusić aby pokazywało inaczej bez względu na to jakie masz ustawienia w systemie lecz ... wymaga to sporo pracy w samej aplikacji
Oczywiście można by to wymusić aby pokazywało inaczej bez względu na to jakie masz ustawienia w systemie lecz ... wymaga to sporo pracy w samej aplikacji
Darymny futer