Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tutaj piszemy propozycje zmian , błędów oraz uwagi na temat bota.
-
sebek_k
autor: sebek_k » czw sty 10, 2019 8:12 pm
Słodliwka xxl nie ma zaznaczone, że jest ulepszeniem i niemożna położyć na podstawie. Pojawi się komunikat
Masz za mało towaru.
Po zalogowaniu przez BP i ulepszeniu, FH zbiera i wyświetla prawidłowo.
Edit:
To samo jest z Piombą XXL.
-
Harnaś®™©
-
Kontakt:
autor: Harnaś®™© » pt sty 11, 2019 11:04 pm
witaj, klika razy zdejmowalem to drzewko i ukladalem na nowo pod ww ja ki przez bota, uklada mi je bez problemu więc niejestem w stanie stwierdzić co u CIebei mogło pójśc nie tak
Darymny futer
-
szorstki
autor: szorstki » sob sty 12, 2019 4:14 pm
prosze sprawdzic, nie idzie przez botka nalozyc na podstawe i jeszcze jakies dwa inne drzewka nie pamietma, na www zakladam normalnie
-
Pudelek
autor: Pudelek » sob sty 12, 2019 5:28 pm
szorstki pisze: ↑sob sty 12, 2019 4:14 pm
prosze sprawdzic, nie idzie przez botka nalozyc na podstawe i jeszcze jakies dwa inne drzewka nie pamietma, na www zakladam normalnie
Ja Botem układam daje przykład tu jest Zwykły Muszkatałowiec
http://scr.hu/0ww0c/ax6jk
A tu już nałożony Botem
http://scr.hu/0ww0c/dnirv
-
Harnaś®™©
-
Kontakt:
autor: Harnaś®™© » sob sty 12, 2019 6:08 pm
Muszkatolowce xxl sa z renzo, to jest takie typowe "wash & go" , problem jest na tyle rozwiazany w aplikacji od pewnego czasu ze najpierw trzeba je polozyc na trawie (pustym polu) co helper juz potrafi zrobic z takimi drzewkami , po postawieniu muszkatolowca xxl.z renzo i zdjeciu mamy 2 drzewka - podstawe oraz xxl, jezeli natomiast masz 2 drzewka podstawowe i 3 xxl to jedno z nich napewno jest "pakietem" wiec kladz najpierw xxl, potem podstawy a potem znow xxl i wszystko powinno smigac
Darymny futer
-
szorstki
autor: szorstki » ndz sty 13, 2019 2:05 am
te drzewa już stały wszystkie na farmie i były z niej zdjęte , wiec dawno sie sie rozdwoiły na podstawę + xxl . To ze są takie co to odrazu się XXL kadzie jest mnie wiadome od dawna . lecz sa takimi do pierwszego postawienia na farmie wiec chyba nie tutaj problem jest.
-
Harnaś®™©
-
Kontakt:
autor: Harnaś®™© » ndz sty 13, 2019 8:55 am
Ok, rozumiem
Ja wczoraj postawilem 50 muszkatołowców i ... masz racje - faktycznie nie da rady ich ulepszyc do xxl
Darymny futer
-
szorstki
autor: szorstki » ndz sty 13, 2019 9:54 am
jeszcze dwa rodzaje drzew lecz nie pamietam niestety jakich , sytuacja sie powtarza. Dziękuje za dogłębne sprawdzenie tego problemiku.
-
Harnaś®™©
-
Kontakt:
autor: Harnaś®™© » ndz sty 13, 2019 10:08 am
Muszkatołowiec, słodliwka, sandałowiec i chyba eukaliptusowiec - to były/są drzewka które mozna otrzymać z renzo, pewna modyfikacja była wprowadzona w aplikację która umożliwiła postawienie tych drzewek XXL któe są "2w1" bezposrednio na polu ponieważ ulepszyć sie nie dało żadnymi próbami na już stojącą podstawę, prawdopodobnie ta zmiana wywołała ten problem, postaramy się zrobić tak aby "wilk był syty i owca zjedzona" i umożłiwić stawianie drzewek XXL na podstawe a jak bedzie jakiś pakiecik "Wash & Go" to aby taki można była nadal postawić bezpośrednio na pustym polu
Darymny futer
-
szorstki
autor: szorstki » ndz sty 13, 2019 1:45 pm
OK. Dziekuje i o to mnie biegalo . Mozna "zamknac" temat